Despre noi


Aparte este o agentie de webdevelopment infiintata in 2002. Este specializata in realizarea de site-uri, aplicatii software si mobile si grafica publicitara. Echipa Aparte se bazeaza pe colaborari cu oameni tineri, seriosi, deschisi si inteligenti a caror experienta si specializare, se concretizeaza in proiecte reusite, realizate la standarde ridicate de calitate. In timp, compania a evoluat dezvoltand parteneriate cu clienti importanti atat din Romania si din Europa.

Evolutia noastra, clientii si complexitatea proiectelor ne-au determinat sa dezvoltam un proces continuu de specializare si inovare care ne ajuta sa furnizam solutii adaptate oricaror nevoi si standarde de business.

De ce suntem o alegere buna

Compania Aparte considera fiecare client ca fiind un partener pe termen lung.
Motto-ul nostru este si crezul nostru:
Noi nu putem fi multumiti pana ce dumneavoastra nu sunteti multumit!

Echipa noastra de specialisti talentati va lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a construi o solutie personalizata pentru necesitatile afacerii dumneavoastra si va oferi consultanta pentru integrarea acesteia in structura companiei. Echipa noastra utilizeaza programe custom de management, care ne vor ajuta sa lucram mult mai optim impreuna, additional comunicarii prin telefon si email.

Photo by Brad Neathery on Unsplash
Close Menu