Exemplu real pentru servicii

Exemplu real pentru servicii

De ce ar dori o coafeza sa-si prezinte afacerea pe internet?

Iata cateva motive:

  • In loc sa fie prezentat salonul care astazi poate fi unul iar maine altul, clienta prefera sa-si faca un nume
  • Daca din intamplare o clienta nu este multumita de rezultatul muncii coafezei actuale, atunci poate cauta si gasi o noua coafeza, care stie / poate / vrea sa faca ceea ce isi doreste clienta.
  • Poate afisa oferte periodice
  • Siteul confera siguranta sporita atat actualei clientele cat si celei viitoare
  • Posibilitatea de a afisa produse oferite spre vanzare (magazin online)

Fa-ti un nume

In ziua de astazi e foarte usor sa povestesti despre tine atunci cand ai un site si este foarte bine. Fiecare dintre noi cand dorim ceva, devenim cercetatori si nu ne lasam pana cand nu suntem siguri ca am ales ce ne dorim.
Cum putem face cercetarea in cazul unei coafeze?
Veti spune ca salonul ne intereseaza mai mult si asta este o greseala pentru ca nu salonul te tunde/vopseste/etc ci coafeza.
Pentru o astfel de cercetare, este necesar internetul si asta pentru ca nici o coafeza nu se lauda cu experienta sau studiile in domeniu. Ca fapt divers, fiecare coafeza este specializata pentru anumite tehnici. Deasemeni, fiecare coafeza care se respecta va lucra cu un anumit brand de vopsea de par.

Toate aceste detalii dar si multe altele pot fi puse pe site.

Prezinta oferte

Sunt anumite perioade din an in care se pot face oferte cu discounturi pentru diferite categorii sociale si nu numai. Aceste oferte pot fi trimise mai usor celor ce s-au inscris la tine pe site.

Vinde produse online

Orice coafeza care se respecta are diverse produse pe stoc. Totusi periodic acest stoc trebuie reimprospatat. Deasemeni ele recomanda anumite produse pentru ingrijirea podoabei capilare. Vanzarea acestor produse poate duce la sporirea afacerii.
De retinut ca produsele profesionale nu se gasesc in permanenta pe rafturile magazinelor, iar clientele pretentioase vor gasi in permanenta ceea ce isi doresc.

 

 

Lasă un răspuns

Close Menu